Flash Player 10 is required.

Get Adobe Flash Player

Welkom bij KidsPanel

Je ziet best vaak vragenlijsten of polls op internet. Heel vaak gaan die onderzoeken over dingen die in Nederland gebeuren of over nieuwe diensten of producten. Ze onderzoeken dan bijvoorbeeld of mensen vinden dat de minister een goede beslissing heeft genomen of ze onderzoeken bijvoorbeeld wat mensen vinden van een i-Phone. Deze vragenlijsten worden gemaakt door speciale bedrijven die zich bezig houden met onderzoek.
Wij van KidsPanel doen ook onderzoek... maar dan speciaal voor kinderen zoals JIJ! Vind je het leuk om vragenlijsten in te vullen en je mening te geven, dan is KidsPanel echt iets voor jou!
Als je lid bent van KidsPanel, krijg je van ons regelmatig een e-mail. In die e-mail leggen we uit waar het onderzoek over gaat en stellen we je een aantal vragen. Bij het invullen van de vragenlijst gaat het om jouw mening. Het gaat dus nooit om "goede of "foute" antwoorden, maar altijd om wat jij van iets vindt.
 
Spaar KidsPunten!
Doe je mee aan een onderzoek, dan verdien je KidsPunten. Het aantal KidsPunten dat je verdient, verschilt per onderzoek. Wij vertellen je altijd vooraf, hoeveel KidsPunten je kunt sparen. Voor het invullen van een vragenlijst krijg je bijvoorbeeld 50 of 100 KidsPunten.  Als je 500 KidsPunten hebt gespaard, dan kun je die inwisselen voor een cadeaubon van 5 euro en kun je iets leuks uitzoeken bij bol.com. Je mag zelf weten wát je uitzoekt (boeken,cd's, dvd's of speelgoed).
 
Let op; ben je jonger dan 12 jaar?
Ben je jonger dan 12 jaar? Vraag dan EERST even aan je ouders of ze het goed vinden dat je meedoet aan KidsPanel! Als je ouder bent dan 12 heb je géén toestemming nodig!
 
Aanmelden?
Nou waar wacht je nog op?! Geef je NU op en laat jouw mening horen. Aanmelden is heel eenvoudig. Klik hier!
 
 

Menu

Aanmelden?

Wil je ook je mening achterlaten!